Παράκτιος καθαρισμός: Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στην παραλία Θερμής, 10:30 - 12:00
Διοργάνωση: Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας


Δείτε τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες:
(https://www.facebook.com/events/251717448846151)

Σχετικά άρθρα για τη δράση:

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: https://bit.ly/2J3hbgg
LesvosPost.com: https://bit.ly/2PLaGkG

 

 

Την Τετάρτη 11 Δεκέμβριου 2013 ο ΣΥ.Α.Τ.Ε.Θ. σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας (Τ.Ε.Θ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδιοργάνωσαν στη Μυτιλήνη ημερίδα με τίτλο: «Μετά τις σπουδές τι; Οι Επαγγελματικές Προοπτικές των Αποφοίτων του Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του Τ.Ε.Θ. καθώς και των δράσεων της Δ.Α.ΣΤΑ. και των υποκείμενων δομών της (Γραφείο Διασύνδεσης, Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Πρακτική Άσκηση).

Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του ΣΥ.Α.Τ.Ε.Θ. καθώς και της έρευνας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος σχετικά με την επαγγελματική των αποφοίτων του Τμήματος εντός του 2013.

 

Το δελτίο τύπου της Ημερίδας μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ το πρόγραμμά της εδώ

 

 

 

Ενδεικτικές φωτογραφίες από την εκδήλωση. 

 

  

  

 

 

 

 

Τον Μάιο του 2013 το Δ.Σ. του ΣΥ.Α.Τ.Ε.Θ. ολοκλήρωσε την έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του Τμήματος. Η συλλογή των δεδομένων έλαβε χώρα κατά τους μήνες Ιανουάριο-Μάιο 2013. Το ερωτηματολόγιο της έρευνας περιλάμβανε 30 ερωτήσεις που έγιναν στο 20,5% των μέχρι τότε αποφοίτων. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ήταν ιδιαίτερα θετικά.

 

 

Μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή παρουσίασης (αρχείο .pdf μεγέθους 6ΜΒ) από εδώ: